Pengaruh aplikasi abu pelepah salak pondoh ( salacca zalacca ) dan pupuk hijau tanaman kacang tanah ( arachis hypogaea ) terhadap pertumbuhan bayam merah ( amaranthus tricolor ) pada tanah inceptisol - Siti Saodah (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1/santi, c.1