Al Zakaa al atiffi li sakhsi al raiisii fii al qishah al Qashirah Qubayl al Rahli li Najib Mahfouz (dirasah tahliliyah nafsiyah li Daniel Goleman) - Syahied Alghifari_SN (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
nafisa, 1/IRH,C.1