Analisis asam lemak tak jenuh omega-3 minyak ikan bawal ( Colossoma macropomum ) menggunakan gas chromatography (GC) - Khotimatun Nafisah (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1/ ririn c.1