paparan limbah batik pekalongan terhadap ramjet ventilation dan perubahan anatomi insang ikan nila ( Oreochromis niloticus ) saanin, 1984 ) - Nur Shabrina Muna (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1/ ririn c.1