Shakhsiyyah nawal al Saadawi fi al riwayah Mudhakkaratiy fi sijn al Nisa : dirasah tahliliyyah sikologiyyah Abraham Maslow - Multazam (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
Dandy, 1/irh,c.1