Mafhum al Hanifiyyah fi al khutabi al jahiliyyah (dirasah tahliliyyah al khuttab al naqli Teun A Van Dijk) - Penggayuh Noto Wibowo (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
nafisa, 1/irh,c.1