Konsep keluarga sakinah dalam Al-Qur'an ( studi perbandingan antara tafsir Al-Azhar dan tafsir al-Mishbah ) - Okta Adi Perwira (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1/ echa c.1