Karikatur al Arabiyyah fi hisab Twitter (karikatur al Saudiyah @cartoon_ar/) : dirasah tahliliyyah tadawuliyyah - Muhammad Luqman Chakim (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
santi,1/irh,c.1