Islamic creative art therapy sebagai media katarsis istri akibat konflik rumah tangga di pusat kaunseling Majlis Agama Islam Negeri Sembilan Malaysia ( MAINS ) - Anggraini Widyastuti (Fak. Dakwah dan Komunikasi UIN Sunan Kalijaga, 2020)
wt,1/irh,c.1