Jihad dalam Tafsir al Qur an suci Bahasa Jawi karya Muhammad Adnan ( hermeneutika Hans George Gadamer ) - Siti Fatichatur Rosyidah (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2020)
et,1/irh,c.1