Epistemologi penafsiran ayat ayat tentang pemberdayaan kaum duafa dalam tafsir al-Qur'an tematik - Nur Afra Afifah Amani Amatullah (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2020)
wt,1/irh,c.1