Al Sardiyatu fi al masrihiyati ma'sah udib li Ali Ahmad Bakthiar (dirasah tahliliyah sardiyyah Tzvetan Torodov) - Ilham Rozaq Al_As'at (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2020)
catur.1/irh,c.1