Munasabah surat Al-Mumtahanah (kajian terhadap Kitab Nazm al-Durrar fi Tanasubal-Ayat wa al-Suwar) - Muhammad Fathul Khoiry (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2020)
Yuna, 1/An, C.1