Mafhum talim al qawa id an nahwiyyah bil kitabaini: matan al-jurumiyyah wa nadhom al jurumiyyah jawan ( dirasah muqaranah min haitsu al mawad ) - Muhammad Adib Adha (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2020)
rn,1/an, C.1