At tadkhul al lughowy fi al insya'i al usbu'iy li tholibat kulliyah al muallimat lil banat al haram ats tsany ( Gontor ) al islamiyah bi ma'had dar as salam Gontor as shaf al khamis al aam ad dirasy - Diah Kusuma Wardani (Program Pascasarjana UIN Sunan Kalijaga, 2020)
et,1/an, C.1