Pemahaman 'Abdullah Nasih 'Ulwan terhadap hadis hadis tarbawi dalam kitab tarbiyah al aulad fi al Islam - Fauziah Husaini (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2021)
Anjini,1/rin c.1