Tatbiqu barnamij al nashat li al muna zarati fi qismi ta'limi al lughat al arabiyati kulliyat al ulum al Tarbiyyati wa ta'hil al mu'allimin jami'atu Sunan Kalijaga Yogyakarta al Islamiyah al Hukumiyah (dirasah tahliliyah min haythu al madkhal al ittisaliy) - Mamat Rachmat (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2020)
wt,1/irh,c.1