Al Sardu wa al Ra’wiyu fi al qissati al qasirati “ Ra’aytu al nakhl” li Radwa ‘Ashur (dirasah tahliliyyah ikologiyyah adabiyyah) - Rahning Asri Anum (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
iim,1/irh,c.1