Yatim piatu dan kemandirian : studi strategi pengasuh panti asuhan Nurul haq dalam mendirikan anak yatim piatu - Rifky Amri Amrullah (Fak. Dakwah dan Komunikasi UIN Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/ yna, c.1