Epistemologi penafsiran Q.S. An - Nisa ( 4 ): 34 tentang keddukan perempuan dalam rumah tangga dan ruang publik ( studi penafsiran Kariman Hamzah dan Zainab al - Ghazali ) - Atik Afifah (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2021)
et,1/irh,c.1