Pemaknaan simbol kosmologi Islam dalam pertunjukan pancer ing penjuru ( perspektif filsafat seni susanne K.Langer ) - Khoirul Muttakin (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/ yna, c.1