Jihad perspektif hadis ( studi hadis - hadis jihad dalam kitab Nasihat al Muslimin wa Tazkiratu al - Mukminin fi Fadail al - jihadi fi Sabilillah wa karamatu al Mujahidin karya Syaikh ' Abd al - Samad al - Falimbani ) - Muhammad Mahfudin (Program Pascasarjana UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/adil,c.1