al Adba' al Misriyun fi al qissah al qasirah "al Dalil al Ta'ih" li Najib al Kaylani (dirasah tahliliyyah ijtima'iyyah adabiyyah li Alan Swingewood) - Verla Ama Puspita Sari (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/yna, c.1