Amaliyah tahqiq al dzat al ibda'iyah shakhshiyah dhikra fi al riwayah qatharah min al dumu' li Samirah bint al jazirah al arabiyah - Tsamrotul Fuadah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/ yna, c.1