al Saj' wa al tibaq fi al shi'ir " 'Ashiq min Falistin" li Mahmud Darwis (dirasah tahliliyyah badi'iyyah) - Fahrul Azmi (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/ yna, c.1