Al qiyam imra?ah fi al riwayah ?imra?ah ?inda nuqtati al sifr? li nawal al sa?adawi (tahlili khithaba sara mills). - Nurul Sa'baniah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/adil,c.1