al Insya? al talibi fi "majmu?at al mahfuzat li al fashl al khamis" bi ma?had dar al salam gontor ponorogo (dirasah fi al ilm al ma?ani) - Zulfa Nurul Aini (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2021)
et,1/ yna, c.1