al Wazaif al sardiyah fi al qissah al qasirah "Sayyidah fi Khadimatika" min diwan "Sayyidah fi Khadimatika" li Ihsan Abdul Quddus (dirasah tahliliyyah binyawiyyah sardiyyah li Vladimir Propp) - Resti Nur Aina (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/ yna, c.1