al Ikhwan al Muslimin fi al qissah "Rajul fi al Ziham" li Najib al Kaelani (dirasah tahliliyyah binyawiyyah jinitikiyyah li Lucien Goldmann) - Fauziyyah Saputri (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2022)
wt,1/ yna, c.1