al Amrad al ijtima'iyyah fi al qissah al qasirah "al Qamis al Masruq" li Ghassan Kanafani (dirasah tahliliyyah dakhiliyyah) - Sulaeman Apip Muttaqin (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/ yna, c.1