Ma'na al Jizmu fii Syi'r lailatu fii manaajimi adz xahab fii majmu'ah sayaga al Hubb sayyidi li Nizzar Qabbani (dirosah tahiliyah simaiyyah li Ferrdinan De Saussure) - Rafliyanto (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2021)
wt,1/irh,c.1