Al Shakhsiyyat al ra?isiyyah fi al qissat al qasirah ?I?tiraf Rujuli? li Nawal al Sa?dawi (dirasah fi ?ilm al nafs al adabi li Skinner - Mahmudah Arumawati (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/ yna, c.1