Al Wataniyyah fi al riwayah Ramadan Habibi li Najib Kaylani (dirasah tahliliyyah ijtima?iyyah adabiyyah li Ian Watt) - Azhar Ismail Hasibuan (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/ yna, c.1