Shakhsiyyah Abd al Hadi fi al riwayah Layl wa Qudban li Najib al Kaylani (dirasah tahliliyyah sikologiyyah li Henry Murray) - Nurul Khabibah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/ yna, c.1