Al Fakahah fi al rusum al mutaharrikah ?Green Burger? fi qanat youtube Egyptoon (dirasah tahliliyyah tadawuliyyah fi mabda? al ta?awun inda Grice) - Mahfudz Siddiq KR (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/ yna, c.1