Al Hubb al haqiqi fi al riwayah ??Amaliqat al shimal? (Riwayat al adab al Islami) li Najib Kaylani (dirasah fi ?ilm al naf al adabi li Robert Sternberg) - Muhaammad Nazar (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/ yna, c.1