Al Qimu al nabawiyyah fi al qissati al qasirah ?qismati wa nasibi? li Najib Mahfudz (dirasah tahliliyyah binyawiyyah jiniyyah li Lucien Golldmann) - Farah Dzakiyah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/ yna, c.1