Penafsiran terma : Israf, Tabzir, dan Guluww ( analisis semantik Toshihiko Izutsu ) - Farichah Naily Faizah (Fak .Ushuluddin dan Pemikiran Islam Universitas Islam Negeri Sunan kalijaga, 2022)
et,1/adil,c.1