Pemahaman hadis-hadis Adab perspektif Mohammad bin Ismail Al-Amir As-Shan' Ani (studi Kitab Subul Al-Salam) - Alfika Inayatul Masruroh (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/irh,c.1