Ta’qid al mujtama’ al istihlakiy fi riwayah Wa nasitu anni imra’atun li Ihsan Abd al Quddus (dirasah ma ba’d al hadathah li Jean Baudrillard) - Fauziyah Kurniawati (Program Pascasarjana Uin Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/adil,c.1