Tanawwu’ asalib al munazarat al ‘Arabiyyah li munaziri al Indonesiyyin wa al Malaysiyyin (dirasah tahliliyyah uslubiyyah) - Mohammad Dzulkifli (Program Pascasarjana Uin Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/adil,c.1