Al Naqd al ijtima’iy fi al rusum al mutaharrikah “Green Burger” fi qanat Youtube Egyptoon (dirasah tahliliyyah ijtima’iyyah adabiyyah li Alan Swingewood) - Muhammad Ihsan (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2022)
wt,1/ yna, c.1