Al Isti’arah fi al shi’r “Rihlah al Nisyan” li Faruq Juwaydah bi nazariyyah Jonhson wa Lakoff (dirasah tahliliyyah isti’ariyyah) - Moh Faiq Ngafifudin (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2022)
wt,1/ yna, c.1