Hadis-hadis Tabarruk (studi komparatif pemikiran Sayyid Muhammad bin 'Alawi al-Maliki dan Muhammad Nashiruddin al - Albani ) - Moh. Fazrul Azrif Alwy (Fak .Ushuluddin dan Pemikiran Islam Universitas Islam Negeri Sunan kalijaga, 2022)
et,1/irh,c.1