Regulasi diri ibu rumah tangga hafizah dalam mewujudkan keluarga sakinah ( studi kasus dua ibu Hafizah Dusun Serut Palbpang Bantul ) - Himamussholikhin (Fak. Dakwah dan Komunikasi UIN Sunan Kalijaga, 2022)
wt,1/adil,c.1