Pandangan Syekh Nawawi Al - Bantani terhadap hadis Daif dalam kitab Tanqih Al - Qaul Al - Hasis Fi Syarh Lubab Al - Hadis - Raka Aqil Musyaffa (Fak .Ushuluddin dan Pemikiran Islam Universitas Islam Negeri Sunan kalijaga, 2022)
et,1/adil,c.1