Pemahaman hadis-hadis syirik perspektif ' Abd Al-Rahman Ibn Hasan Alu Al-Syaikh (studi kitab Fath al-Majid Syarh kitab al-Tauhid) - Raihana Mardhatillah (Fak .Ushuluddin dan Pemikiran Islam Universitas Islam Negeri Sunan kalijaga, 2022)
et,1/irh,c.1