Tradisi larangan 'kawin Sasuku' di masyarakat Kuantan Singingi dalam kajian living hadis - Ahmad Jumaidi (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam Universitas Islam Negeri Sunan kalijaga, 2022)
et,1/adil,c.1