Bina' al jumlah fi al abyat al shi'riyyah li kitab Al Fusul al 'ilmiyyah wa al usul al hukmiyyah li Habib Abdullah ibn 'Alwi al Haddad al Hadrami (dirasah nahwiyyah) - Zada Arifah Tsalatsah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2022)
why, c.1