Fikrah Emily Nasrallah 'an al unsuriyyah fi al qissah al qasirah aswad wa abyad (dirasah binyawiyyah taulidiyyah liLincein Goldman) - Dinda Shapira (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2022)
sgh.1/why